MENIU

Simona Halep. Ce a dezvăluit antrenorul Darren Cahill despre sportivă. Ce pregăteşte în 2017

<p>Simona Halep</p>

Jucătoarea română de tenis Simona Halep va pregăti sezonul 2017 în Australia, la Adelaide, a confirmat antrenorul său, Darren Cahill, într-o postare pe Twitter.

În ultimii ani, Halep s-a pregătit la Brașov, în decembrie, pentru debutul de sezon, care e programat invariabil la Antipozi, dar acum Cahill a confirmat că românca se va antrena în Australia, pentru a se acomoda mai bine cu căldura de aici și a-și crește șansele la Australian Open, primul turneu de Mare Șlem al anului, care are loc în ianuarie, conform agerpres.

Antrenorul australian a postat în rețeaua de socializare un clip cu Simona Halep șutând cu piciorul stâng într-o minge către acoperișul complexului Marina Bay Sands, însoțită cu un mesaj amuzant ''Noul transfer pentru pentru echipa feminină de fotbal australian Adelaide FC? Bună viteză de reacție. @Simona_Halep va fi în Adelaide pentru pregătirea din decembrie''

Halep a debutat cu o victorie la Turneul Campioanelor de la Singapore, 6-2, 6-4 cu Madison Keys, și are nevoie marți de un succes în două seturi cu liderul mondial Angelique Keber, pentru a-și asigura calificarea în semifinale.

 

 

Mai multe articole despre:
Simona Halep