MENIU

SFÂŞIETOR - Fotbalistul care s-a SINUCIS suferea din dragoste. MESAJUL iubitei îndurerate

Fotbalistul echipei Voința Cîrligele, judeţul Vrancea, Ionuț Lucian Radu (21 de ani), din comuna Cîrligele, și-a pus capăt zilelor în noaptea de luni spre marți. El s-a aruncat în fața unui tren și nu a mai avut nicio șansă la viață.

Din informațiile primite de la anchetatori, tânărul s-ar fi sinucis din dragoste. Cel puțin asta reiese din biletul de adio lăsat de tânăr. „La data de 21 octombrie a.c., ora 00.50, angajaţii CFR Focşani au sesizat faptul că în comuna Goleşti, la trecerea la nivel cu calea ferată, o persoană a fost lovită mortal de un tren. La faţa locului a fost identificat cadavrul lui R. Ionuţ Lucian, de 21 ani, din comuna Cîrligele, iar din primele verificări s-a stabilit că acesta s-a aruncat intenţionat în faţa trenului. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului”, ne-a declarat inspectorul principal Bogdan Toader.

Ieri, prietena sa a postat un mesaj pe pagina de Facebook: "Viața mea... m-ai lăsat singurică... în lumea asta atât de rea. Mi-ai sfâșiat inima... nu mai pot de durere și de suferință. Nu mai pot. Numai Dumnezeu știe durerea mea și numai el întelege! El este singurul care știe cât de mult ne iubeam. Mi-ai promis că mă faci mireasă. Ufff mă rog pentru sufletul tău, nu înteleg... sunt atâtea întrebări fără răspuns... Nu mai pot... Nu am putere nici să merg... M-ai lasat nenorocită... Cine îmi mai spune mie te iubesc. Vei rămâne veșnic în inima mea, mă rog la Bunul Dumnezeu să îmi dea putere... să fiu tare... iar ție să îți linistească suflețelul chinuit... dragostea mea Dumnezeu să te ierte, iubirea mea!", a scris tânăra.

Sursa: monitorulvn.ro

Mai multe articole despre:
fotbalist sinucis