MENIU

HALEP_ȘARAPOVA LIVE. Se ascut cuțitele înainte de marea întâlnire HALEP - ȘARAPOVA de la US OPEN

Halep vs Sharapova

HALEP_ȘARAPOVA LIVE. Tragere la sorţi dificilă pentru Simona Halep: jumătatea a doua a tabloului feminin la US Open este una extrem de aglomerată, cu Muguruza (campioana de la Wimbledon), Venus Willliams - cea mai titrată sportivă de pe tablou, dar şi un prim examen de foc pentru favorita doi - duel cu Şarapova în primul tur.    

HALEP_ȘARAPOVA LIVE. Simona Halep debutează la ediţia din acest an a US Open cu un meci de gală, împotriva Mariei Şarapova. Meciul se va juca în noaptea de luni spre marţi, de la 02:00, ora României (ora locală 19:00), iar constănţeanca se declară mulţumită de decizia organizatorilor.

HALEP_ȘARAPOVA LIVE. Preşedintele Federaţiei Ruse de Tenis, Şamil Tarpişev, a ieșit deja în apărarea Șarapovei!

"Meciul din turul I dintre Maşa şi Halep va fi foarte interesant. Deşi toată lumea se aşteaptă să câştige românca, Şarapova poate să o întreacă. Halep ar trebui să fie speriată de Şarapova, atât timp cât ea (n.r. - rusoaica) are substratul psihologic de partea ei. Nu cred că Şarapova o să câştige turneul, dar dacă trece de Halep atunci va avea un culoar favorabil", a declarat preşedintele Federaţiei Ruse de Tenis, Şamil Tarpişev, potrivit agenţiei TASS.

 

HALEP_ȘARAPOVA LIVE. Simona Halep este cap de serie numărul doi şi se află pe jumătatea a doua, trimis pe poziţia 128 a tabloului. Şi are parte de cel mai greu debut de turneu: cu Maria Şarapova, ajunsă pe tablou graţie unei invitaţii. Primul cap de serie pe care ar putea ieşi în calea Simonei, în turul trei, este Lauren Davis (32). Pentru şi mai mult dramatism, Johanna este pe sfertul Simonei - posibilă adversară în sferturi. Iar sfertul al treilea de pe tablou, care dă adversara pentru semifinale - include numele: Muguruza, Wozniacki, Safarova şi Venus Williams

HALEP_ȘARAPOVA LIVE. Pe jumătatea a doua de tablou se mai află o singură româncă: Irina Begu. Deşi a ieşit de pe lista capilor de serie, Irina are parte de o tragere blandă: debutează împotriva unei sportive venite din calificări, iar mai apoi, în turul doi, poate juca împotriva Anastasiei Sevastova (cap de serie 16).

 

US OPEN. Maria Şarapova, atacată chiar înaintea meciului cu Simona Halep

Mai multe articole despre:
Tenis Maria Şarapova Simona Halep US OPEN 2017