MENIU

Sânmărtean e fericit ca semnat cu FC Utrecht

După 3 ani şi jumătate, timp în care mai mult a stat decât a jucat, la Panathinaikos Atena, fostul bistriţean Lucian Sânmărtean a semnat cu olandezii de la FC Utrecht. Fotbalistul român mai aşteaptă doar cartea verde pentru a putea debuta la noua sa echipă.

Lucian Sânmărtean este foarte mulţumit de transferul în campionatul Olandei, la FC Utrecht, unde a fost bine primit, iar antrenorul Foeke Boy s-a decis să-l achiziţioneze după doar două antrenamente şi un meci amical.

"Foarte bine pentru că e un colectiv destul de deschis şi m-a făcut să mă simt ca al lor din primul minut în care am intrat în vestiar", a declarat fotbalistul.

Deşi a semnat cu Utrecht, Sânmărtean ar putea trece în viitor la mult mai titrata AZ Alkmaar.

"Mi-au făcut o ofertă pe care la momentul acesta n-am putut s-o refuz, după care am fost contactat de cei de la AZ. Am discutat, au înţeles, au zis că e foarte bine că am semnat cu Utrecht, voi fi mai uşor de monitorizat", a precizat Sânmărtean.

Visul lui Lucian rămâne însă tot echipa naţională. "Orice fotbalist se gândeşte, şi prin evoluţiile mele bune de aici sper să atrag iar atenţia", a afirmat fotbalistul.
Mai multe articole despre:
FC Utrecht