MENIU

S-a vândut Rapidul! Trei suporteri giuleşteni au răscumpărat de la Moraru, cu 3.000 de lei, clubul

Rapid

Deşi era greu de crezut că situaţia de la Rapid se poate complica şi mai tare, zilele trecute s-a petrecut un nou eveniment surprinzător: Valerii Moraru şi-a vândut acţiunile, contra a 3.000 de lei, către trei suporteri! Iniţial de necrezut, informaţia a fost confirmată de unul dintre noii proprietari ai clubului falimentar. Mai jos puteţi citi şi contractul pus pe contul de pe Facebook al suporterilor de la Tribuna a II-a.

Actul de vânzare a acţiunilor este semnat de fostul proprietar Valerii Moraru, de principalul creditor, firma Azuga Waters, care era şi acţionar minoritar – pe de o parte, şi de cei trei suporteri, Vasile Paul Ciobanu, Alexandru Răzvan Căprăroiu şi Cătălin Tudor – pe de alta.

Doi dintre noii proprietari fac parte din grupul de patru suporteri care, în vara lui 2014, au preluat clubul de la precedentul patron, Adrian Zamfir, şi i l-au cedat lui Valerii Moraru. Cei patru fani implicaţi în tranzacţia de atunci au fost Răzvan Căprăroiu, Paul Ciobanu, Iulian Udrea şi Adrian Matei. Moraru a primit 94% din acţiuni, iar suporterii au păstrat, fiecare, câte 1-1,8% din acţiuni. Ulterior, Iulian Udrea şi-a cedat acţiunile lui Cătălin Tudor.
Adrian Matei a fost exclus acum din operaţiunea de răscumpărare a acţiunilor.

Intregul material pe prosport.ro.

Mai multe articole despre:
Rapid suporteri acţiuni vânzare