MENIU

Ronaldo: Nu simt nici cea mai mică atracţie către antrenorat

Într-un interviu acordat Playboy, zeul Ronaldo vorbeşte despre rolul jucat în Comitetul de Organizare a Cupei Mondiale   despre grosolăniile din fotbal, fotbalul din confederaţiile braziliene, alegerile prezidenţiale, femei şi lipsa sa de atracţie pentru meseria de antrenor.

"Nu simt nici cea mai mică atracţie către antrenorat", declară  fostul atacant. "Este o alegerea foarte grea. Nu aş sta să antrenez 25 de tipi, fiecare dintre ei făcând un lucru şi spunând un altul." El îşi mărturiseşte admiraţia pentru antrenori ca Vicente del Bosque, Zagallo, Scolari sau Carlos Alberto Parreira... "Aceşti antrenori sunt marii câştigători din cariera mea", mai spune el.

Întrebat de Playboy dacă a fost vreo dată refuzat de o femeie, Ronaldo recunoaşte că i s-a întâmplat de mai multe ori "Cu unele femei faimoase nu a mers. Nu am fost destul de bun să le cuceresc." El mărturiseşte că a încercat şi viagra "Acum câţiva ani, am încercat-o, să văd cum e. Extrem de neconfortabil. Ţi se înfundă nasul, te face să sângerezi. Nu mi-a plăcut deloc. Nici o diferenţă în rigiditate, de asemenea. Dar trebuie să se mai fi îmbunătăţit, nu? Oricum, Paula (n.r.: Paula Morais, soţia lui Ronaldo), pur şi simplu, m-ar omorî dacă aş lua acest fel de pastile"

Puteţi citi interviul integral pe Playboy.ro.

Mai multe articole despre:
antrenor Ronaldo interviu fotbalist