MENIU

Ronaldinho, absent de la antrenamente

Ronaldinho a contactat şi el sindromul brazilian. Vedeta Barcelonei a plecat în vacanţa de iarnă şi a uitat să se mai întoarcă la antrenamente. După ce miercuri a pierdut primele două antrenamente, ieri, Ronaldinho s-a prezentat cu întârziere la şedinta tehnică deschisă fanilor.

Ronaldinho l-a înfuriat pe Rijkaard. Antrenorul Barcelonei îl aştepta pe brazilian la antrenamente încă de miercuri, însă fostul Balon de Aur nu s-a prezentat la reunirea lotului, iar joi a lipsit de la antrenamentul deschis la care 12.000.

Ronaldinho nu a fost singurul absent din tabăra campioanei, portughezul Deco nu a venit nici el la antrenamente, însă acesta din urmă avea acceptul antrenorului. Cei doi au sosit totuşi pe Nou Camp, însă cu o jumătate de oră întârziere.

Presa spaniolă l-a taxat rapid pe brazilian. "Nu are nicio scuză. E bogat şi nu călătoreşte cu Air Madrid", a scris Periodico, cu referire la compania aeriană low cost care a dat faliment chiar înainte de Anul Nou. După şedinţa de pregătire, jucătorii Barcelonei au petrecut ziua alături de copii din spitalele oraşului însă printre fotbalişti nu s-a aflat nici Ronaldinho şi nici Deco, cei doi au fost trimişi de Frank Rijkaard să recupereze antrenamentul pierdut.
Mai multe articole despre:
Ronaldinho antrenamente