MENIU

RIO AVE - STEAUA LIVE la TV, joi. Ce spune Pintilii despre câştigarea titlului

RIO AVE STEAUA LIVE la TV. STEAUA va disputa, joi, ora 22:00, în direct la Digisport 1 şi Dolcesport 1, meciul cu Rio Ave, din grupele Europa League. Meciul din România, din urmă cu două săptămâni, a fost câştigat de roş-albaştru cu 2-1, datorită "dublei" lui Rusescu. 

RIO AVE STEAUA LIVE la TVCampion cu Steaua după 7 ani de secetă pentru roș-albaștrii, Mihai Pintilii merge pe mâna echipei lui Gâlcă și în acest sezon.

RIO AVE STEAUA LIVE la TVSteaua e lider în Liga 1, după 13 etape, la 7 puncte de vicecampioana de anul trecut, Astra Giurgiu.

"100% Steaua rămâne favorită la câștigarea campionatului, șanse mari de tot. Nu mai e nici Petrolul, se încurcă cu echipele mici, Astra la fel, CFR și ei, deci nu, nu. Steaua pot să zic deja că e în mare parte campioană", a declarat Mihai Pintilii.

RIO AVE STEAUA LIVE la TV

"Era de așteptat rezultatul. Eu eram sigur că va câștiga, am făcut și un pariu cu Gabi cu maseurul și am zis că Dinamo nu va da gol. Mai departe, Steaua eram sigur că va marca", a dezvăluit fostul mijlocaș din Ghencea.

RIO AVE STEAUA LIVE la TV

=====================================================

RIO AVE STEAUA LIVE la TVLucian Sânmărtean (34 de ani) este unul dintre cei mai buni stelişti în acest sezon, însă acest lucru nu îi garantează prelungirea contractului. Înţelegerea dintre mijlocaş şi campioana României va expira în vara viitoare, astfel că din iarnă jucătorul poate negocia cu orice altă echipă.

RIO AVE STEAUA LIVE la TV

RIO AVE STEAUA LIVE la TVConducerea grupării din Ghencea a ezitat până acum să-i pună pe masă un nou contract lui Sânmărtean şi, dacă situaţia nu se va detensiona, sunt şanse mari ca jucătorul să se despartă de formaţia roş-albastră.

RIO AVE STEAUA LIVE la TV

RIO AVE STEAUA LIVE la TVCe s-a întâmplat: la derby-ul cu Dinamo, mijlocașul a reacționat din nou într-un mod neplăcut, în momentul în care a fost schimbat de pe teren, în minutul 77. Costel Gâlcă i-a întins mâna, însă jucătorul a trecut impasibil pe lângă el. Pentru a evita momentul penibil, tehnicianul şi-a bătut elevul amical pe spate, dar acesta a fost de neînduplecat, potrivit digisport.ro.

RIO AVE STEAUA LIVE la TV