MENIU

Nu este NORMAL! Reacţie ULUITOARE a lui GICĂ HAGI

Gică Hagi

Gică Hagi acuza vehement arbitrajul din Liga I dupa ce echipa sa, Viitorul, a pierdut meciul cu FC Botosani, in care a avut diu jucatori eliminati.

"A fost o repriza buna la Botosani, apoi s-au petrecut multe lucruri exceptand jocul nostru. La Benzar nu a fost penalti, la Mitrita a fost doar o atingere, o simulare, nici vorba de eliminare. El a fost sicanat tot meciul de Acsinte, vorbim de un copil din 1995. Nu putem elimina jucatori chiar asa usor, cu o usurinta alarmanta. Arbitrii stau langa antrenori si ei nu pot sa dea indicatii, nu-i lasa in pace.

Viitorul face doar 10 faulturi pe meci, daca le face si pe alea, dar la Botosani am luat sase galbene si doua rosii, poate ca e putin cam mult. Vreau sa fim lasati sa jucam fotbal! Daca suntem competitivi, putem sa ramanem in Liga 1. De exemplu, cu Sageata am luat cartonas galben din primul minut. Nu e normal! Le-am spus jucatorilor sa fim preocupati de joc, sa evoluam la interceptie, sa nu facem faulturi", a declarat Hagi la Digi Sport.

"Mai sunt 10 etape, echipele mici castiga cu cele mari, sunt 8 echipe, avem multe meciuri acasa, putem sa luam puncte. Mai sunt 30 in joc. Daca nu ne salvam, proiectul meu merge in continuare, este unul unic, bazat pe tineri. Avem 40 de jucatori la loturile nationale, in Liga 1 media noastra de varsta e de 20 de ani. In urmatorii doi ani, inca 10-15 jucatori vor iesi din Academie", a mai spus Hagi.

Viitorul lui Hagi a pierdut meciul de la Botosani, scor 1-3, dupa ce a condus cu 1-0.

Mai multe articole despre:
Hagi Gică Hagi Viitorul Constanţa Viitorul