MENIU

Război la Rapid! Daniel Pancu şi-a pierdut cumpătul după eşecul cu Tg. Mureş, 1-2

Daniel Pancu

Daniel Pancu a vorbit după meciul cu ASA Târgu Mureș. Atacantul rapidist a dezvăluit că la Rapid nu este o atmosferă propice și a lansat unele acuze la adresa antrenorului Cristi Pustai.

"După pauza asta de două săptămăni arătăm mult mai rău decât înainte. Toată lumea aștepta să venim mai proaspeți, noi am venit mai obosiți și cu jucători accidentați.

E o presiune mare, ne așteptam la ea, și asta influențează și jocul nostru.

Eu spun că și atmosfera a avut de suferit. Prima greșeală a fost când domnul antrenor s-a dus la o conferință și a zis că nu a găsit atacantul, n-a găsit coordonatorul. Noi cu toții ne-am simțit foarte jigniți, eu care joc mijlocaș central, atacant. Este o atmosferă deteriorată încontinuu.

Eu am preferat să tac aici la Rapid, să nu stric atmosfera. Și cred că am greșit. Lucrurile trebuiesc spuse în față, bărbătește.

Eu personal am suferit când antrenorul spune că nu are atacant. Nici nu am mai fost băgat. Acum sunt și accidentat. Eu nu m-am mai implicat așa cum m-am implicat înainte.

Noi jucăm mult mai prost după pauza asta pe care am avut-o. Altele sunt problemele, nu banderola. Noi jucăm cum ne spune antrenorul.

E cea mai mare prostie pe care am auzit-o, că noi nu avem atacanți. Toți s-au simțit jigniți.

La U Cluj s-a pierdut pe o greșeală individuală. Ce trebuia să facă antrenorul atunci, să se ducă la conferință și să spună că nu are portar.

În felul ăsta nu ajungem unde ne dorim. Șanse de salvare sunt, eu cred în continuare în ele, dar trebuie să ne ridicăm. Acum suntem o echipă căzută", a spus Pancu pentru Dolce Sport.

Mai multe articole despre:
Rapid Daniel Pancu