MENIU

Punct și de la capăt! Norvegia – România, de la ora 19:00, în Liga Națiunilor

Norvegia și România se înfruntă în această seară, de la ora 19:00, la Oslo, în runda a treia din Liga Națiunilor. Ambele echipe naționale încearcă să lase în urmă dezamăgirea, după ce au ratat ultima șansă de calificare la EURO 2020. 

În viziunea specialiștilor, Norvegia este favorită în meciul cu România. La casele de pariuri, o victorie a nordicilor a fost cotată la 1.90. Un succes al ‘tricolorilor’ a primit cota 4.40.

Norvegienii au jucat 120 de minute, joi, cu Serbia (1-2), iar selecționerul Lars Lagerback a anunțat schimbări majore în primul ’11’. România a pierdut în Islanda cu același scor.

Norvegia a fost condusă cu 1-0 din minutul 82, au reușit să revină prin golul lui Normann în minutul 88 și s-a intrat în prelungiri. Milinkovic-Savic a făcut însă “dubla” și a scos nordicii din cursă.

România și Norvegia s-au înfruntat în preliminariile EURO, două remize, 2-2 la Oslo și 1-1 la București în 2019. Din ultimul meci, jucat la noi în țară anul trecut, lipsesc doar fundașii Glesnes (transferat în SUA) și Hovland (Rosenborg), plus atacantul Bjorn Johnsen (ajuns în Coreea de Sud). La noi a dispărut însă jumătate de lot, adică 10 jucători, din cauza accidentărilor sau a opțiunilor selecționerului: Benzar, Nedelcearu, Rus, Anton, Andone, Nistor, Bordeianu, Radu, Mogoș și Florinel Coman.

Echipe probabile

Norvegia: Jarstein – Elabdellaoui, Strandberg, Ajer, Linnes – Elyounoussi, Berge, Normann, J. King – Sorloth, Haaland

România: Tătărușanu – Manea, Grigore, Burcă, Camora – Stanciu, Marin, Maxim – Deac, Pușcaș, Mitriță

Meciul Norvegia - România este LIVE VIDEO BLOG pe realitateasportiva.net de la ora 19:00.