MENIU

Ofertă fabuloasă pentru un jucător important!

Galeria lui Atletico Madrid

Campioana Spaniei, Atletico Madrid, a înaintat o ofertă de 15 milioane de euro pentru atacantul Alvaro Negredo de la Manchester City, însă deţinătoarea titlului din Anglia nu doreşte să îi dea drumul pentru mai puţin de 30 de milioane de euro.

Alvaro Negredo, în vârstă de 28 de ani, este principala ţintă a madrilenilor în această vară, care doresc să găsească un înlocuitor pentru atacantul Diego Costa, transferat la Chelsea, informează marca.com.

Cu toate acestea, Manchester City susţine că nu negociază pentru un transfer al lui Negredo şi că nu are de gând să se despartă de atacant.

Alvaro Negredo nu se află în cele mai bune relaţii cu antrenorul englezilor, chilianul Manuel Pellegrini. Din cauza conflictului cu Pellegrini, Negredo şi-a pierdut locul de titular la Manchester City, dar şi prezenţa în lotul Spaniei la Cupa Mondială.

O altă problemă în calea transferului la campioana Spaniei ar fi reprezentată de salariul actual al atacantului, care este în jur de trei milioane de euro net.

În sezonul trecut, Negredo a înscris 23 de goluri în toate competiţiile în primul său an petrecut în Anglia, după ce s-a transferat de la FC Sevilla.

Mai multe articole despre:
Atletico Madrid Manchester City Alvaro Negredo