MENIU

Numărul 13 i-a purtat noroc! A câștigat 1 miliard de lei vechi la “SUPER JACKPOT”

Numărul 13 i-a purtat noroc! A câștigat 1 miliard de lei vechi la “SUPER JACKPOT”

Un tanar de 32 de ani a jucat intr-o agentie Superbet din Craiova, la aparatele tip-slot machine si a castigat, pe 13 iulie, marele premiu SUPER JACKPOT, in valoare de 100.564,26 LEI din Campania Campionatul Jackpoturilor.

Norocosul castigator este unul dintre clienţii fideli ce isi petrec o parte din timp în agențiile din Craiova. A visat să fie unul dintre câștigătorii Super Jackpot, dar nu credea că acest lucru se va întâmpla prea curând, mai ales că nu se consideră un om norocos. Norocul i-a ieșit în cale, duminica seară, la numai 14 minute după ce a intrat în agenție, marturisind ca acest castig reprezinta primii pasi pentru cumpararea unei casei.

Magic Jackpot reprezintă un sistem prezent doar în agențiile de pariuri SuperBet din toată țara. Acesta cuprinde 900 de aparate de tip slot-machine conectate în rețea, iar banii se cumulează de la toate aparatele, generând astfel câștiguri uriașe. In numai un an de la lansare, Magic Jackpot a rasplatit fidelitatea clientilor acordand premii in valoare totala de peste 2.000.000 LEI.