MENIU

MM Stoica, SCRISOARE ULUITOARE din ÎNCHISOARE

MM Stoica
<p>Scrisoarea lui MM Stoica, din &icirc;nchisoare</p>
<p>Scrisoarea lui MM Stoica, din &icirc;nchisoare</p>

Pe contul de Facebook al lui Mihai Stoica a fost postată o scrisoare emoţionantă, în care acesta vorbeşte despre scenele dramatice din sala de judecată şi explică plânsul său în faţa judecătorilor.

Mihai Stoica a scris scrisoarea cu pixul, pe hârtie, textul acesteia şi o fotografie a sa fiind postate pe contul său de Facebook, însoţite de o imagine în care apare alături de fiica sa, Teodora şi de Laurenţiu Reghecampf.

MM Stoica spune că emoţiile sale au fost cauzate de plânsul fiicei sale "unicul meu copil, pe care-l iubesc şi pentru care trăiesc". MM susţine că n-a încercat să sensibilizeze pe nimeni şi că  "(...) la aproape 3 luni de la inexplicabila mea condamnare, am dorit discretie, nicidecum fals dramatism. Discretie si judecata dreapta".

Stoica a ţinut să le mulţumească oamenilor care i-au rămas alături, fără a uita să precizeze că sunt din ce în ce mai puţini, dar şi lui Laurenţiu Reghecampf.

Iată textul scrisorii lui MM Stoica:

"Situatia din sala de judecata de vineri, intens dezbatuta si pe alocuri exagerata, a fost generata de fireasca descarcare nervoasa a unicului meu copil, pe care-l iubesc si pentru care traiesc. Astfel, pentru cateva secunde, n-am reusit sa-mi cenzurez emotiile.

Nu a fost un semn de slabiciune, nu am incercat sa sensibilizez pe cineva, a fost - cred eu - o reactie normala. De la inceputul acestui proces si pana azi, la aproape 3 luni de la inexplicabila mea condamnare, am dorit discretie, nicidecum fals dramatism. Discretie si judecata dreapta.

Multumesc tuturor celor - din ce in ce mai putini - care mi-au ramas alaturi.

P.S. Mister Laurentiu Reghecampf, te imbratisez si iti urez sa castigi eventul la anul, oriunde vei fi. Ai castigat trofee, respect si un prieten. Iti multumesc pentru tot".