MENIU

LUCIAN BUTE. Verdict CUMPLIT pentru LUCIAN BUTE

Lucian Bute şi Stephan Larouche

LUCIAN BUTE. Stephan Larouche, antrenorul lui LUCIAN BUTE, a tras o concluzie teribila pentru pugilistul roman dupa ce acesta a fost invins, duminica, la Montreal, de Jean Pascal.

LUCIAN BUTE. Stephan Larouche a declarat in presa canadiana ca LUCIAN BUTE este inca traumatizat dupa ce a fost spulberat de Carl Froch si are momente cand, pur si simplu, se blocheaza si nu poate reactiona.

"LUCIAN BUTE simte ca a dezamagit pe toata lumea, dar nu cred ca este asa. El si-a dorit mult un rezultat bun. Impotriva lui Pascal a boxat asa cum a facut-o cu Froch si Grachev. A fost a treia lupta consecutiva in care a fost ezitant. Iar un boxer care gandeste prea mult nu este un boxer bun. Este un pugilist ineficient. LUCIAN BUTE a fost blocat. Cred ca exista un grup care l-ar fi invins pe LUCIAN BUTE de sambata. Mi se pare ca este traumatizat atunci cand trebuie sa boxeze intr-un meci oficial. Acest lucru il impiedica sa dea drumul la brate, sa loveasca. Ingheata pur si simplu. De ce se intampla asta? Chiar nu stiu. Este ca si cum nu mai poate sa loveasca inainte de a fi lovit. Asta ma face sa ma gandesc la un politist care a ucis pe cineva in timpul misiunii. Data viitoare se va gandi de doua ori, nu va face niciodata la fel", a spus Stephan Larouche intr-un interviu acordat La Presse, citat de ziare.com.

Stephan Larouche a mai precizat ca Jean Pascal nu a surprins cu nimic si ca LUCIAN BUTE s.a batut, prcatic, singur.

"Jean Pascal a boxat bine, a fost exact cum ne asteptam, nici mai buni, nici mai slab. Dar povestea luptei este una cat se poate de simpla. LUCIAN BUTE s-a batut singur! Atunci cand nu iti lovesti adversarul, nu poti castiga", a explicat Stephan Larouche.