MENIU

LUCIAN BUTE-JEAN PASCAL. Meciul LUCIAN-BUTE JEAN PASCAL LIVE

LUCIAN BUTE-JEAN PASCAL. Meciul LUCIAN-BUTE JEAN PASCAL LIVE

LUCIAN BUTE-JEAN PASCAL. A început gala LUCIAN BUTE-JEAN PASCAL de la Montreal! Meciul anului, LUCIAN BUTE-JEAN PASCAL, este programat, duminică dimineaţă, la Bell Centre din Montreal. LUCIAN BUTE-JEAN PASCAL are ca miză centura Diamond WBC a categoriei semigrea. LUCIAN BUTE-JEAN PASCAL începe la ora 6:30 şi este LIVE la REALITATEA.NET.

LUCIAN BUTE-JEAN PASCAL. Meciul anului LUCIAN BUTE-JEAN PASCAL, programat, duminică dimineaţă, la ora 6:15, va fi transmis în direct de Digi Sport, după ce RCS-RDS a cumpărat drepturile de televizare.

LUCIAN BUTE JEAN PASCAL LIVE

REPRIZA 6: LUCIAN BUTE a mai echilibrat disputa cu JEAN PASCAL.

REPRIZA 5: JEAN PASCAL este mai puternic şi prfită din plin de acest lucru. LUCIAN BUTE nu are replică. Până acum nu a prin nici o lovitură mai tare!

REPRIZA 4: LUCIAN BUTE este în continuare dominat. JEAN PASCAL conduce lupta şi a punctat mai bine şi în această rundă.

REPRIZA 3: LUCIAN BUTE şi-a mai revenit, dar tot JEAN PASCAL a dominat vcentrul ringului.

REPRIZA 2: JEAN PASCAL a avut un atac furibun pe final, BUTE s-a apărat greu. Pare să fi fost repriza lui PASCAL.

REPRIZA 1: LUCIAN BUTE atacă, dar JEAN PASCAL se apără atent. Echilibru în prima repriză.

LUCIAN BUTE JEAN PASCAL. A început GALA LUCIAN BUTE JEAN PASCAL

ora 06:12 - Egalitate intre Carlos Takam (Camerun) si Mike Perez (Cuba).

ora 06:15 - Egalitate intre Carlos Takam (Camerun) si Mike Perez (Cuba).

ora 05:15 - Eleider Alvarez (Columbia) l-a batut la puncte pe Andrew Gardnier (Canada).

ora 04:30 - Sebastien Gauthier (Canada) si Javier Franco (Mexic) au terminat la egalitate.

ora 03:50 - Mikael Zewski (Canada) l-a facut KO in runda a 7-a pe Krzysztof Szot (Polonia).

ora 02:50 - Oscar Rivas (Columbia) l-a invins prin TKO in runda a 3-a pe Shawn Cox (Barbados).

Ora 02:30 - Artur Beterbiev (Rusia) l-a invins pe Gabriel Lecrosnier (Franta) prin TKO in runda a 4-a.

 

LUCIAN BUTE JEAN PASCAL. Programul galei

LUCIAN BUTE JEAN PASCAL Pana la lupta dintre LUCIAN BUTE si JEAN PASCAL, gala de la Montreal va propune urmatoarele partide:

Sebastien Bouchard (Canada) vs Giuseppe Lauri (Italia)

Yves Ulysse Jr. (Canada) vs Evaggelos Tsirimokos (Belgia)

Sebastien Gauthier (Canada) vs Javier Franco (Mexic)

Artur Beterbiev (Rusia) vs Gabriel Lecrosnier (Franta)

Mikael Zewski (Canada) vs Krzysztof Szot (Polonia)

Oscar Rivas (Columbia) vs Shawn Cox (Barbados)

Eleider Alvarez (Columbia) vs Andrew Gardnier (Canada)

Mike Perez (Cuba) vs Carlos Takam (Camerun)

 

Pentru LUCIAN BUTE, meciul cu JEAN PASCAL va fi primul după mai bine de un an. Ultimul adversar al lui LUCIAN BUTE a fost rusul Denis Gracev, pe care l-a învins la puncte, după 12 runde.

LUCIAN BUTE are în palmares 31 de victorii şi o singură înfrângere, înregistrată în iunie 2012, când a pierdut centura IBF în faţa lui Carl Froch, prin KO în runda 5.

JEAN PASCAL are în palmares 28 de victorii, un  meci egal şi două înfrângeri.

LUCIAN BUTE-JEAN PASCALLUCIAN BUTE si JEAN PASCAL vor lupta pentru centura WBC Diamond, un trofeu onorific pus la bataie in meciuri istorice. Din punct de vedere financiar, LUCIAN BUTE si JEAN PASCAL vor incasa cate doua milioane de dolari in urma meciului BUTE-PASCAL, programat, duminica dimineata, la Montreal.

KUCIAN BUTE-JEAN PASCAL. Meciul LUCIAN BUTE-JEAN PASCAL a fost amânat aproape opt luni,din cauza unei accidentări a lui BUTE. Între timp, PASCAL a mai disputat un meci, pe care l-a câştigat.

Întâlnirea de la Montreal a fost prefaţată de conferinţa de presă, unde JEAN PASCAL s-a declarat extrem de deranjat de declaraţiile făcute de LUCIAN BUTE.

"Când te referi la naţionalitatea oamenilor, la rasa lor, la convingerile lor religioase, la orientarea lor sexuală sau dacă vorbeşti despre familiile lor... Asta e lipsă de respect, iar nu nu am făcut niciodată aşa ceva", a declarat JEAN PASCAL.

"Dimpotrivă, Lucian Bute, în ultima vreme, a dovedit lipsă de respect, a spus ceva care m-a şocat. A spus că îmi va închide botul. Doar animalele au bot, eu sunt om, am gură. Dacă are curaj, Bute să vină să mi-o spună în faţă", a mai declarat JEAN PASCAL.

LUCIAN BUTE a precizat că a fost vorba doar de o expresie pe care a învăţat-o în Quebec şi nu a dorit să insulte. LUCIAN BUTE a recunoscut că există lucruri de reglat între cei doi, dar "le vom regla în ring".

Peste 20.000 de bilete s-au vândut pentru meciul LUCIAN BUTE - JEAN PASCAL, considerat poate cel mai important din istoria boxului canadian.

LUCIAN BUTE-JEAN PASCAL. Cine este LUCIAN BUTE

LUCIAN BUTE a strans 31 de victorii din 32 de partide, din care 23 prin KO.

Data / locul nasterii: 28 februarie 1980 / Pechea (Romania)

Loc in clasamentul mondial la semigrea: 2

Inaltime: 188 cm

Debut la profesionisti: 22 noiembrie 2002

Titluri cucerite: NABF (semigrea si supermijlocie), WBC Continental Americas, WBO Inter-Continental, IBF (toate la supermijlocie)

Palmares: 31 de victorii (23 prin KO), o infrangere, din 32 de partide

Sume castigate din box, pana acum: 10 milioane USD.

 

LUCIAN BUTE-JEANPASCAL. Moment decisiv pentru LUCIAN BUTE

LUCIAN BUTE are câteva avantaje în faţa lui JEAN PASCAL, susţine Rudel Obreja, fostul preşedinte al FR Box. Obreja a adăugat că, în cazul unei înfrângeri, pentru BUTE va urma o perioadă foarte grea.

"Bute are avantajul tehnicii, al braţelor mai lungi, al jocului de picioare. Din ce am reuşit să percepem, în ceea ce priveşte publicul, Bute este favorit pentru că reprezintă  partea elegantă a boxului şi a Canadei, partea franceză, în timp ce Pascal este mai agresiv, este mai din Sud. Dacă Bute nu va reuşi să câştige acest meci, urmează o perioadă gri în cariera sa. Nu trebuie să-i ţinem pumnii, pumnii trebuie să-i dea", a declarat Rudel Obreja la Sport Total FM.

LUCIAN BUTE-JEAN PASCAL. Ultima declaraţie a lui LUCIAN BUTE înainte de meciul cu JEAN PASCAL

LUCIAN BUTE este sigur de victorie înaintea partidei cu JEAN PASCAL.

"Toate au importanţa lor în pregătirea unui meci. Şi pregătirea fizică e foarte importantă pentru că dacă nu eşti pregătit nu poţi rezista 12 reprize. Cea mentală te ajută să-ţi stăpîneşti emoţiile pentru că presiunea e foarte mare în această perioadă. Cred că am putut să le gestionez pe toate.

Mă simt foarte bine, am avut un cantonament foarte bun. Am fost aici, la Montreal, împreună cu stafful meu şi am avut la îndemînă tot mi-a trebuit. Am avut trei parteneri de sparring, doi americani şi un canadian. Mă simt într-o formă extraordinară, psihologic vorbind stau foarte bine.

Am mintea limpede, ştiu ce vreau, ştiu ce pot, am încredere în abilităţile mele şi stiu că va totul fi bine. Eu sînt campionul", a spus LUCIAN BUTE la Digi Sport.