MENIU

INCREDIBIL - Simona Halep a fost comparată cu un celebru joc piramidal, Caritas

Jurnalistul Gazetei Sporturilor, Cristi Geambaşu, a notat în editorialul său de miercuri, intitulat "Halep, de neoprit", că lucrurile ce i se întâmplă în acest moment jucătoarei noastre de tenis pot fi comparate cu un celebru joc piramidal de la începutul anilor '90.

"Deşi nu joacă, Simona Halep bate record după record, iar adversarele cad ca spicele în juru-i. Accidentate, cu depresii existenţiale şi dezamăgiri sentimentale, mă rog, tot tacîmul pe care viaţa îl pune la dispoziţie. Încă o dată, deşi nu joacă, Simonei îi merge din ce în ce mai bine! Inerţia este elementul-cheie al intrigii.

Cum şi de ce a ratat Simona US Open ori dacă era potrivit ca ea să fi participat la Openul bucureştean, în loc să se odihnească şi să se pregătească pentru finalul sezonului. Nu vi se pare că tot ce se întîmplă acum cu Simona Halep seamănă izbitor cu jocurile piramidale de la începutul anilor ‘90, cînd sute de români aveau impresia că s-au îmbogăţit în vreme ce zeci de mii de români sărăceau de-a binelea?", a scris Geambaşu.


Citiţi tot editorialul aici: Halep de neoprit!

Mai multe articole despre:
Halep Halep WTA