MENIU

GIGI BECALI, transportat de URGENŢĂ la SPITAL

<p>GIGI BECALI</p>

GIGI BECALI a fost transportat la spital, marţi, unde urmează să fie consultat de mai mulţi medici specialişti care vor stabili un diagnostic privind starea sa de sănătate. Miercuri, GIGI BECALI se va prezenta în faţa magistraţilor, care vor judeca solicitarea sa de întrerupere a pedepsei, din motive medicale.

GIGI BECALI a fost dus, marţi dimineaţă, de la Poarta Albă la Serviciul de Medicină Legală, iar medicii vor efectua un consult complex asupra latifundiarului pentru a stabili un diagnostic cît mai corect.

GIGI BECALI a solicitat magistraţilor, la finalul anului trecut, întreruperea pedepsei din motive medicale, susţinînd că are nevoie de o operaţie la coloana cervicală. Gigi Becali a precizat că suferă de această afecţiune de aproximativ 20-25 de ani, iar în tot acest timp a încercat să o trateze cu diverse remedii, dar tratamentele efectuate nu au avut rezultate.

GIGI BECALI. Decizie SURPRIZĂ a lui GIGI BECALI din ÎNCHISOARE

De asemenea, GIGI BECALI a mai spus că medicii din Germania şi SUA pe care i-a consultat i-au recomandat, de urgenţă, o intervenţie chirurgicală.