MENIU

Cea mai aşteptată reacţie: Gigi Becali, ripostă apoteotică după ce Steaua a ratat promovarea în L3

Gigi Becali

CSA Steaua Bucureşti a ratat promovarea în Liga 3, după ce, duminică, a pierdut meciul decisiv, contra lui Carmen Bucureşti, scor 0-1, pe stadionul din Regie.

Astfel, Steaua a ratat promovarea în Liga 3 pentru a doua oară la rând. După ce rapidiştii au fost prea puternici în 2018, acum Carmen a încurcat-o pe Steaua, iar suporterii din peluză nu au suportat umilinţa înfrângerii şi a rămânerii în Liga 4.

Gigi Becali, cel care a trebuit să-şi schimbele numele echipei din Steaua în FCSB după ce Armata a reintrat în posesia mărcii şi a logo-ului, a spus că va depune plângeri penale din cauză că Armata cheltuie bani de la buget cu această echipă.

"M-a bufnit râsul. Dacă nu puteţi voi să promovaţi din Liga 4 în 3, cu buget măricel, atunci staţi acasă! Nu mai vorbiţi de proiect. Du-te acasă! Nici anul ăsta n-ai in promovat, du-te acasă! O să facem plângeri penale, să întrebăm statul român, procurorii DIICOT, plângere ministrului care semnează, plângere ministerului care pompează bani de la statul român, dacă tu nu poţi să promovezi, pentru ce dai bani din bugetul românilor? Dai banii statului ca să i-o dai unui privat mai încolo? E mare abuz în serviciu. Dacă legea nu te lasă să faci fotbal profesionist, trebuie să i-o dai unui privat dacă ai promovat în Liga 1, de ce mai dai banii ăştia? E caz penal, pentru asta trebuie să faci puşcărie! Armata aia însemnă statul român, nişte conducători cheltuie banii statului", a spus Gigi Becali la Digisport.

Mai multe articole despre:
Gigi Becali reactie socanta