MENIU

Fiul lui Valerii Moraru a făcut prăpăd la Rapid. A spart geamurile bazei şi s-a certat cu paznicii

Patronul Rapidului, Valerii Moraru, nu are liniște de când a preluat clubul. Pe lângă acuzele care curg în fiecare săptămână din partea lui Angelo Massone, avocatul italian interesat să preia clubul din Giulești, noul finanțator al alb-vișiniilor s-a trezit cu un nou scandal în care, de această dată, este implicat fiul său.

În presă au apărut, miercuri, mai multe zvonuri conform cărora Octavian Moraru ar fi făcut scandal în urmă cu câteva nopți la baza Pro Rapid. Însoțit de o femeie, tânărul ar fi spart ușa și geamurile, nervos că paznicii nu îl lasă să intre. La rândul său, Octavian Moraru are o altă variantă.

"Este adevărat că am fost în acea dimineață la baza noastră de pregătire, dar nu cu o femeie, ci în interesele clubului. A existat un precedent săptămânile trecute, când am avut un jucător în probe, un fotbalist spaniol care a vrut să plece la 3 dimineața și nu a putut să iasă pentru că era închis acolo. Atunci, le-am zis paznicilor să lase ușile deschise că nu îi fură nimeni. Le-am zis și acum recent încă odată să nu închidă ușile ca să putem intra când aducem ultimul transfer, un portughez", a declarat Octavian Moraru pentru DigiSport.

Mai multe articole despre:
scandal Rapid valerii moraru rapid