MENIU

LIVE | FCSB - Lugano. Anunț surpriză de ultimă oră făcut de Gigi Becali. Dică a rămas mască

FCSB / Steaua - Lugano, LIVE VIDEO, Europa League. Deși i-a promis antrenorului că nu va mai spune echipa de start înaintea meciului, patronul FCSB, Gigi Becali, a anunțat deja formula de start pe care Nicolae Dică o va folosi la meciul cu Lugano, ultimul din grupele Europa League, meci important, pentru că se va decide pe ce loc va termina FCSB în Grupa G. Dacă termină pe locul 1, FCSB, care este deja calificată mai departe, va avea adversari considerați mai ușori în turul următor al cupelor europene. Partida FCSB - Lugano începe la ora 22:05

FCSB / Steaua - Lugano, LIVE VIDEO, Europa League.  "Dică a făcut echipa în funcție de meciul cu Botoșani. Nici Gnohere, nici Man, nici Pintilii nu vor fi în echipa de start. Pe ei trebuie să-i protejăm pentru meciul cu Botoșani.

Dică o să joace cu Ovidiu Popescu, cu De Amorim, cu Golofca. Coman va juca în atac. Nu știu dacă intră Andrei Vlad în poartă. Eu l-aș pune pe Vlad. Acum depinde dacă Dică vrea să aibă mai multă siguranță cu Niță", a spus Gigi Becali la Pro X.

FCSB / Steaua - Lugano, LIVE VIDEO, Europa League.  Prin urmare, echipa de start FCSB ar putea arăta astfel: A. Vlad - Enache, Larie, Bălașa, J. Morais - Ov. Popescu, Nedelcu - Golofca, Fl. Tănase, De Amorim - Fl. Coman

FCSB / Steaua - Lugano, LIVE VIDEO, Europa League. Nicolae Dică a explicat de ce Denis Alibec nu este apt pentru meciul cu FC Lugano: "Din cei 23 de jucători pe care îi avem pe listă, cinci nu-i putem folosi. Patru sunt accidentaţi, iar Budescu e suspendat. Alibec, după meciul cu Juventus, are o problemă le genunchi. A făcut un RMN şi nu poate fi apt pentru acest joc. Nu ştim dacă ne putem baza pe el nici la celelalte meciuri din 2017", a declarat Nicolae Dică.

Citește și: SURPRIZĂ! Ce se întâmplă cu unul dintre cei mai buni jucători ai FCSB!

Meciul FCSB - Lugano se joacă de la ora 22:05, pe Arena Națională.