MENIU

FCSB - Lazio 1-0. Reacţia lui Ştefan Radu după ce italienii au pierdut la Bucureşti

FCSB a învins, joi, pe Arena Naţională, cu scorul de 1-0, echipa italiană Lazio, în prima manşă a şaisprezecimilor de finală ale Ligii Europa.

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de atacantul francez Harlem Gnohere, în minutul 29, pe contraatac, după o pasă primită de la Constantin Budescu. În minutul 69, Budescu a ratat cea mai mare ocazie a vicecampioanei României, din repriza secundă, după ce a driblat portarul, dar şi-a prelungit mingea prea mult şi nu a reuşit să finalizeze.

Deşi presa din Italia îl anunţase titular pentru meciul de pe Naţional Arena, Ştefan Radu a rămas pe bancă pe toată durata partidei, din cauza unei răceli.

Ştefan Radu a vorbit, pentru Telekomsport, despre partida cu FCSB, dar şi despre zvonurile conform cărora ar fi cumpărat mai multe bilete pentru fanii dinamovişti.

"Nu e adevărat că am cumpărat bilete pentru fanii lui Dinamo. Clubul a primit 50 de bilete prin reciprocitate cu FCSB, pentru familiile jucătorilor. Cum niciun coleg nu a venit însoţit, pe toate 50 mi le-au dat mie şi le-am împărţit familiei şi prietenilor. Singurul dinamovist cu care m-am văzut a fost prietenul meu Chiacu, care a trecut 5 minute pe la hotel. Sunt dezamăgit de rezultat. Probabil voi juca în retur, dacă îmi trece răceala", a declarat Ştefan Radu pentru sursa amintită.

Mai multe articole despre:
Ştefan Radu fcsb