MENIU

EXCLUSIV FOTO | Paul Neagu, antrenorul lotului olimpic de bob, acuzat că bea alcool: “Vrei să bei ceva? Hai la noi”

Vicecampioana europeană Ioana Gheorghe (23 de ani) a reacționat la comunicatul trimis de antrenorul lotului olimpc de bob, Paul Neagu (66 de ani), în care o acuză pe sportivă că bea alcool.

Contactată de Realitatea Sportivă, Ioana Gheorghe recunoaște că bea câte un pahar cu vin și spune că antrenorul lotului olimpic femin de bob obișnuiește să consume zilnic bere.

Spre deosebire de Neagu, eu nu am fantezii. Deci, Ioana Gheorghe este și va rămâne o femeie asumată care nu a pupat și nu va pupa pe nimeni în fund pentru a ajunge unde îi este locul. Ioana bea un pahar de vin, ca oricare alt om de pe lumea asta. Sportivii nu sunt oameni? Nu există om fără vicii, atata timp cât ‘cronometrul si centimetrul’ îmi oferă statutul de titular și rezultatele își spun cuvântul, pot să îmi satisfac un anumit viciu.

La țigări trebuie sa revin și să mă repet: înainte de a veni în sezon în septembrie 2019, dumnevoastră mi-ați spus că la dumneavoastră în echipă sunt excluse alcoolul și țigările. Eu v-am spus că mai consum un pahar de vin o dată la ceva timp și CĂ FUMEZ! Dumneavoastră mi-ați răspuns că nu acceptați asa ceva, iar răspunsul meu a fost ,’asta înseamnă ca nu putem colabora’. După cum am mai spus, eu îmi asum toate vorbele și faptele, motiv pentru care v-am spus că nu mă voi lăsa de fumat pentru a face parte din echipa dvs”, a declarat Ioana Gheorghe, pentru Realitatea Sportivă.

Vicecampioana Europeană îl acuză pe antrenorul lotului olimpc de bob, Paul Neagu, că obișnuia să consume alcool zilnic și îi ademenea și pe sportivi să consume alcool, la rândul lor.

Vezi mai multe detalii pe realitateasportiva.net