MENIU

EXCLUSIV | ”Câinii” vor victoria în memoria ”Unicului Căpitan”

Dinamo și FCSB se vor întâlni astăzi în ”Derby de România”, de la ora 20:30, pe Arena Națională.

Roș-albaștrii și ”câinii” au mai jucat până acum de 175 de ori, iar ambele echipe au 59 de victorii.

Gigi Mulțescu, 67 de ani, fost jucător și antrenor al formației din Ștefan cel Mare, are încredere deplină în ”câini”. ”SMURD” este de părere că în acest meci nu contează nici locul din clasament, nici valoarea de piață a jucătorilor.

”Eu consider că este derby. Ambele echipe sunt pe o pantă ascendentă și este foarte bine pentru meciul din această seară. Nu se mai ține cont de nimic, iar cotele de piață chiar nu mai contează.

Dinamo a arătat din ce în ce mai bine și cred că se poate impune. Sunt de părere că anul ăsta se vor califica și în play-off.” a declarat Gigi Mulțescu pentru Realitatea Sportivă.

Astăzi, 5 octombrie 2019, suflarea dinamovistă comemorează 19 ani de la moartea lui Cătălin Hîldan. ”Unicul Căpitan” s-a stins din viață la doar 24 de ani, în timpul unui meci amical cu SN Oltenița. Fostul mare dinamovist a suferit un accident vascular cerebral, în minutul 74.

”SMURD” este convins că formația din Ștefan cel Mare va face tot posibilul pentru a câștiga derby-ul în memoria lui Hîldan. De asemenea, fostul ”câine” crede că suporterii se vor ridica la înălțimea așteptărilor în tribune.

Vezi mai multe detalii pe realitateasportiva.net.