MENIU

Dosar penal după moartea fulgerătoare a antrenorului de 47 de ani, în timpul meciului. Tulburător ce s-a întâmplat la Focșani

Antrenorul sârb al echipei de juniori Phoenix Galaţi, Dalibor Destanovic, a decedat, marţi, la doar 47 de ani, după ce a suferit un infarct în timpul meciului susţinut cu LPS Focşani.

IPJ Vrancea a precizat, într-un comunicat, că s-a deschis dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă şi nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă.

La o unitate şcolară din municipiul Focşani, unde avea loc o competiţie naţională de baschet, s-a solicitat la ora 16.02 intervenţia ambulanţei.

“Bărbatul a fost preluat în stare de inconştienţă şi transportat la U.P.U. din cadrul Spitalului Judeţean Focşani, ulterior fiind constatat decesul acestuia.Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă şi nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă, urmând a fi stabilite cu exactitate împrejurările în care a intervenit decesul”, se arată în comunicatul Poliţiei Vrancea.

Potrivit realitateasportiva.net, la sală nu era nicio salvare, iar cea care a sosit după ce antrenorul a început să se simtă rău nu avea medic.

Mai multe articole despre: