MENIU

Doliu în lumea fotbalului: a murit într-un accident cumplit, la doar 25 de ani

Anton Walkes, fost jucător la Tottenham, în prezent la echipa Charlotte, a murit la doar 25 de ani, în urma unui accident nautic petrecut la Miami, în Statele Unite ale Americii, scrie realitateasportiva.net.

Fotbalistul a fost implicat într-un accident nautic la Miami, iar medicii ajunși rapid la fața locului l-au găsit inconștient. Au încercat din răsputeri să-l readucă la viață, însă fotbalistul nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarat decesul.

„Suntem sfâșiați după pierderea lui Anton Walkes, un tată incredibil, o persoană iubitoare și un om extraordinar. Impactul pe care l-a avut în vestiar și, în general, la Charlotte, nu va fi uitat niciodată. Gândurile noastre se îndreaptă spre familia sa, pe care vrem s-o sprijinim din toate punctele de vedere”, a declarat Zoran Krneta, directorul sportiv al celor de la Charlotte.

„Vă anunțăm cu deosebită tristețe că Anton Walkes a decedat în mod tragic în această dimineață. Odihnească-se în pace”, a fost mesajul oficial postat de clubul la care juca Walkes.

Mai multe articole despre:
Anton Walkes