MENIU

DOLIU în fotbal! A murit un mare antrenor. A fost găsit fără suflare în apartamentul său

<p>VESTE TERIBILĂ. A murit &icirc;n faţă a zeci de oameni. S-a uitat la public, a spus că se simte rău şi...</p>

Antrenorul german Sacha Lewandowski a decedat la vârsta de 44 de ani, el fiind găsit mort, miercuri, în apartamentul său din Bochum, informează Gazzetta dello Sport, citată de news.ro.

Lewandowski a pregătit în sezonul trecut echipa Union Berlin, din liga a doua germană, dar în martie a fost nevoit să renunţe la funcţie după ce a fost diagnosticat cu sindromul burnout.

Cauza morţii nu a fost încă stabilită, dar conform publicaţiei Der Spiegel tehnicianul s-ar fi sinucis.

PROMOTIE URIASA LA eMAG! CONSULTATI OFERTELE AICI!!!

Sacha Lewandowski a pregătit în cariera sa formaţia a doua a clubului VfL Bochum şi echipele Bayer Leverkusen şi Union Berlin.

Sindromul burnout sau sindromul epuizării profesionale reprezintă o stare de epuizare, atât fizică cât şi psihică, care apare în special la persoanele a căror profesie implică o responsabilitate deosebită şi interacţiuni frecvente cu oamenii. Apare tot mai frecvent în epoca modernă şi conduce la scăderea performanţelor la locul de muncă, afectează relaţiile cu cei din jur şi calitatea vieţii individului.

Sindromul burnout se aseamănă cu depresia prin: tulburări de somn şi de digestie, senzaţia de epuizare şi de scădere a randamentului profesional, scăderea capacităţii de dialog şi de interacţiune cu cei din jur, senzaţia de goliciune sufletească şi că viaţa profesională invadează viaţa privată.

Mai multe articole despre:
a murit Sacha Lewandowski