MENIU

Doi bucureșteni au câștigat 100.000 euro în mai puțin de 48 de ore

Toamna a început cum nu se putea mai bine pentru doi dintre jucătorii aparatelor de tip slot machine Mega Jackpot, din agențiile Stanleybet. Aceștia au reușit să câștige împreună în mai puțin de 48 de ore suma de 447.080,87 lei.

Primul dintre ei, jurist de meserie, a pus mâna pe marele premiu în seara zilei de joi, 4 septembrie, în agenția Stanleybet, din Șoseaua Colentina, zona Obor câștigând premiul Mega Jackpot in valoare de 55.000 euro. Bucureșteanul a intrat în posesia premiului Mega Jackpot cu numărul 41, marți,  9 septembrie orele 19.00 în agenția norocoasă din Șoseaua Colentina, zona Obor.

La numai două zile, în agenția Stanleybet din P-ța Amzei, un alt bucureștean trăiește pe propria-i piele senzația câștigării premiului Mega Jackpot în valoare de 48.000. Acesta va intra în posesia premiului Mega Jackpot cu numărul 42, joi, 11 septembrie, orele 14.00 în agenția Stanleybet din P-ța Amzei.

Frecvența premiilor Mega Jackpot câștigate nu mai  reprezinta nicio noutate, în ultimele 30 de zile au fost câștigate 4 premii Mega Jackpot în valoare totală de 1 milion de lei.

Bilanțul general al Mega Jackpot este impresionant, numai anul acesta fiind acordate 11 premii Mega Jackpot în valoare de peste 3 milioane lei , iar în cei 4 ani de prezență pe piața din România, Mega Jackpot a făcut fericiți 42 de români care împreună au câștigat premii în valoare de peste 14 milioane lei.

 

Mai multe articole despre:
pariuri jackpot