MENIU

DINAMO-STEAUA. Echipele probabile la DINAMO-STEAUA

DINAMO-STEAUA

DINAMO-STEAUA. Aproximativ 45.000 de bilete s-au vândut până joi la meciul Dinamo - Steaua, din manşa a doua a Cupei României, a declarat directorul sportiv al clubului "alb-roşu", Cristian Bobar.

DINAMO-STEAUA. Steaua: Tătăruşanu - Varela, Gardoş, Szukala, Latovlevici - Pintilii, Sînmărtean - Ad. Popa, N. Stanciu, Tănase - Chipciu

DINAMO-STEAUA. "S-au vândut până acum în jur de 45.000 de bilete. Dintre acestea, 8-9.000 sunt ale steliştilor, în rest vor fi numai dinamovişti pe Arena Naţională", a spus Bobar.

El a precizat că fanii dinamoviuşti pregătesc o coregrafie specială pentru întâlnirea din această seară: "Am înţeles că fanii noştri vor face o coregrafie ce nu s-a mai văzut până acum. După ce au făcut anul trecut chiar sunt curios ce o să vedem acum."

DINAMO-STEAUA. Partida Dinamo - Steaua, contând pentru manşa retur a semifinalei Cupei României, se va disputa, de la ora 20.30, pe Arena Naţională. În tur, "roş-albaştrii" s-au impus cu scorul de 5-2.

DINAMO-STEAUA. Echipa probabilă a lui Dinamo: Bălgrădean - Rus, Durimel, Dr. Grigore, Grecu - Bărboianu, Boubacar, Filip - Lazăr, C. Matei, Rotariu (sursa GSP)


DINAMO-STEAUA. Dănciulescu: Vrem victoria

DINAMO-STEAUA LIVE.Directorul general al FC Dinamo, Ionel Dănciulescu, a declarat, miercuri, la casele de bilete ale stadionului din Şoseaua Ştefan cel Mare, că şi o victorie împotriva rivalei Steaua, fără a obţine calificarea în finala Cupei României, ar fi foarte importantă pentru echipa lui Flavius Stoican.

"Cred că stadionul va fi plin la ora jocului. Asta ne obligă, ne responsabilizează, mai mult, cred că băieţii sunt pregătiţi să dea tot pe teren. Nu are de ce să fie presiune, e un meci de fotbal, fotbalul trebuie să-l joci de plăcere. Pentru mine e importantă şi victoria, chiar dacă nu ne calificăm. Cred că şi suporterii ar aprecia acest lucru. Nu cred că ar fi nicio problemă dacă nu ne calificăm, dar noi sperăm până în ultima clipă. Cred în minuni, şi în ultima perioadă s-au întâmplat, Dortmund a fost la un pas de a egala Madridul la general, Valencia a întors rezultatul cu Basel. Deci minuni se pot întâmpla. Rămâne de văzut dacă va fi şi mâine. I-am văzut pe jucători concentraţi, trebuie să arate ca o echipă, aşa cum a fost de multe ori", a declarat Dănciulescu.

DINAMO-STEAUA. Fostul fotbalist dinamovist Ionel Augustin, în prezent angajat la departamentul de scouting al clubului, a rememorat momentele trăite pe gazon în derbiurile cu Steaua. "Vânzarea biletelor merge bine, vrem să fim alături de jucători prin această acţiune, să le transmitem că suntem lângă ei. Am văzut că am fost atacaţi că vindem bilete. Aveam o impresie foarte bună despre Duckadam, dar văd că a băut apă după cine trebuie acolo şi sunt aroganţi. Au fost aroganţi şi în campionat şi era să-i coste şi aroganţa asta. E îl ştiam un băiat modest, nu se face aşa ceva. Am trăit şi noi perioade destul de grele, am trăit umilinţe, dar am avut curajul şi tăria de a trece peste. Chiar am reuşit să facem eventul într-o săptămână. Pe vremea mea am şi bătut Steaua cu 3-0, am şi luat bătaie. După faimaosa calificare cu Hamburg, la trei zile am jucat cu ei şi ne-au bătut cu 3-0. Dar am revenit şi am luat în acea săptămână şi cupa şi campionatul. Avem jucători care pot face diferenţa. Ar fi superb să se întâmple o minune. Altă dată nu era minune, era ceva firesc, dar s-au mai schimbat generaţiile", a spus Augustin.

DINAMO-STEAUA. Ionel Dănciulescu şi Ionel Augustin au vândut, miercuri, bilete suporterilor pentru partida cu Steaua la casele de la stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare.