MENIU

Dezvăluiri de culise. De ce a fost ales Adrian Mutu selecționerul naționalei de tineret

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a explicat alegerea lui Adrian Mutu pentru funcția de selecționer al naționalei de tineret.

"Cel mai important subiect este cel legat de validarea lui Adrian Mutu ca selecţioner al naţionalei de tineret. Antrenorul care trebuie să califice naţionala de tineret la următorul Campionat European din 2021 este Adrian Mutul", a afirmat Burleanu.

Potrivit lui, a fost foarte important "faptul că Adrian Mutu şi-a dorit foarte mult" acest post. "Toată ambiţia, personalitatea lui cred că au cântărit foarte mult", a adăugat preşedintele FRF.

"Cred că ceea ce a mai contat a fost faptul că Adrian Mutu a lucrat ca director sportiv la loturile naţionale şi cunoştea foarte bine toate procedurile interne, filosofia pe care o avem la nivelul loturilor naţionale. Ne dorim să fi fost inspiraţi şi să ne calificăm din nou la un campionat european. Nu a fost o decizie bazată doar pe fler. Un antrenor nu îţi garantează performanţa, ne dorim să întâlnim antrenorul care îţi garantează performanţă şi atunci nu numai noi ne vom bate pe el ci şi toate echipele din Liga Campionilor", a declarat Burleanu.