MENIU

Dan Alexa rupe tăcerea după pumnul încasat de la Prodanca: Lătrăii care vorbesc la TV sunt patetici

Dan Alexa şi Anamaria Prodan au fost protagoniştii unui episod incredibil, weekend-ul trecut. Impresara i-a dat un pumn antrenorului pe care-l are sub contract.

Dan Alexa şi Anamaria Prodan au susţinut că s-au certat de la câteva transferuri, dar gurile rele au spus că, de fapt, a fost un conflict între doi amanţi. Cert e că ambii au anunţat că s-au împăcat.

Dan Alexa a vorbit, la o săptămână distanţă, despre pumnul încasat de la Prodanca, despre motivele disputei, dar şi despre analiştii TV care l-au criticat că n-a reacţionat.

"Sunt un bărbat divorţat, adică liber. Ca orice bărbat liber îmi permit să ies cu diverse domnişoare pentru o zi, două sau pentru o noapte. Sunt un bărbat asumat de fel. Nu dau declaraţii şi nu dau checkin pe Instagram sau Facebook din locurile unde apar doar ca să ies in evidentă. Slavă domnului, am muncit o viaţă ca să nu am nevoie de asemena publicitate pe seama femeilor. Am 2 fetiţe minunate care sunt universul meu şi nu aş vrea să le dezamăgesc vreodată în viaţa mea. Pentru ele trăiesc. Pentru ele şi pentru fotbal. Educaţia pe care am primit-o eu de la mama şi familia mea spune aşa - “un bărbat adevărat ocroteşte şi apăra o femeie. Are grija de ea. Nu ridica mâna la o femeie nici dacă moare. Femeia este făcută sa fie respectata şi iubită.

Lătrăii care vorbesc pe la televizor sau prin ziare sunt patetici. Jenanţi. Cei ce se dau în spectacol şi fac declaraţii de genul “Alexa este femeie fiindcă nu a fost în stare să o bată pe Anamaria Prodan” sunt jena definiţiei de bărbat! Episodul cu managerul meu Anamaria Prodan a fost unul copilăresc. Anamaria Prodan nu este bărbat. Este femeie. Femeile reacţionează haotic, reacţionează la impuls. Anamaria este o femeie impulsivă. Care pune inimă în orice face. Am fost supărat pe moment, clar. Am stat de vorbă imediat cu Anamaria. Şi-a cerut scuze. Ana este omul care îsi asumă şi bunele şi relele prin care trecem şi am trecut. A fost o copilărie din partea ei. Niciodată nu aş ridica mâna la Anamaria sau la o altă femeie. Am clarificat şi acest subiect şi am predat o lecţie de viaţă şi educaţie tuturor bărbaţilor din România", a spus Dan Alexa, potrivit prosport.ro.

Mai multe articole despre:
Dan Alexa rupe tăcerea