MENIU

Simona Halep a câştigat primul său titlu de Mare Şlem, la Roland Garros

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul unu mondial, a câştigat, sâmbătă, primul său titlu de Mare Şlem, după ce a învins-o pe americanca Sloane Stephens în finala de la Roland Garros, cu 3-6, 6-4, 6-1. 

Anul trecut, Simona Halep a pierdut finala în faţa Jelenei Ostapenko. Ceea ce a fost o mare surpriză, având în vedere că Halep era mare favorită cu letona.

Cristian Tudor Popescu a dezvăluit cât de mult a suferit Simona Halep anul trecut, după ce a pierdut, pentru a doua oară, finala de la French Open în favoarea letonei Jelena Ostapenko.

Simona Halep - Sloane Stephens, finala Roland Garros LIVE 

"Simona să știți că a suferit groaznic după finala de anul trecut, nimeni nu știe, poate doar apropiații săi să știe cât a suferit. Îmi amintesc că i-am dat un mesaj și i-am spus: O să-ți treacă în trei zile durerea asta. Și după vreo trei săptămâni mi-a răspuns: N-a trecut. Deloc”, a povestit CTP la un post de televiziune.

Altfel, în privinţa finalei din acest an, CTP a spus: "Să nu uităm că este a doua finală de Grand Slam din acest an, la Australian Open s-a văzut schimbarea: inițiativă, creație, nu s-a mai mulțumit să se bazeze pe picioarele ei extraordinare, pe cea mai bună deplasare din circuitul feminin".

Citiţi şi:

SIMONA HALEP-Sloane Stephens LIVE finala Roland Garros. PERICOL pentru Halep. Ce anunţă Ţiriac