MENIU

Ce se întâmplă cu antrenorul Valenciei, după ce "liliecii" au fost bătuţi măr, 0-7, de Barcelona

Englezul Gary Neville, antrenorul echipei Valencia CF, a admis că rezultatul înregistrat pe Camp Nou cu FC Barcelona (0-7), în prima manșă a semifinalelor Cupei Spaniei la fotbal, este inacceptabil, dar nu intenționează să demisioneze.

Tehnicianul englez, fără victorie în La Liga de la sosirea sa ca antrenor la Valencia pe 2 decembrie, a preferat să trimită un mesaj pozitiv înainte de confruntarea cu Betis Sevilla din campionat, conform Agerpres.

''Când apar asemenea momente este dureros. Am avut senzația de neputință totală în fața unui adversar fantastic și rezultatul este inacceptabil. Trebuie să admit că a fost una dintre cele mai dureroase nopți din viața mea. Fanii nu meritau așa ceva și asta mă doare cel mai tare. Obiectivul meu este să mențin pregătită echipa și să câștigăm cu Betis'', a declarat Neville, care a evitat să dea un răspuns deși a fost întrebat de trei ori în legătură cu demisia sa.

În campionat, Valencia, cu Neville pe banca tehnică, a disputat 8 meciuri, în care nu a cunoscut gustul victoriei. În Cupa Spaniei, Valencia a mers mai bine, până la dezastrul de la Barcelona, obținând 4 victorii, 2 remize și 1 înfrângere.

Mai multe articole despre:
Barcelona Valencia