MENIU

Ce a păţit Manny Pacquiao după meciul cu Floyd Mayweather: direct pe masa de operaţie. Cum se simte

Boxerul filipinez Manny Pacquiao a fost operat, miercuri, cu succes la umărul drept într-o clinică americană din Las Vegas, la câteva zile după ce a fost învins de Floyd Mayweather în "meciul secolului" disputat pe 2 mai, relatează agențiile de presă.

Pacquiao a fost supus unei intervenții artroscopice de către chirurgul Neal ElAttrache, care a reparat capsula articulară a umărului drept și se așteaptă la o recuperare completă a boxerului.

Filipinezul, fost campion mondial la 8 categorii diferite, s-a accidentat la umăr înaintea meciului din 2 mai și riscă o sancțiune din partea Comisiei atletice a statului Nevada pentru că nu a dezvăluit acest lucru.

Pacquiao riscă și alte procese din partea fanilor care se consideră înșelați pentru că au plătit sume record pentru biletele de la MGM Grand Garden Arena, dar și din partea celor care au pariat bani mulți pe victoria lui.

Din cauza nemulțumirilor generate de acest meci, care nu atins așteptările fanilor boxului din întreaga lume, au demarat discuții pentru un meci revanșă care ar putea avea loc în 2016, după refacerea filipinezului, estimată la 9-12 luni.

Sursa: Agerpres

Mai multe articole despre:
box Floyd Mayweather Manny Pacquiao