MENIU

Burleanu: Gigi Becali i-a sunat pe membrii CEx al FRF să nu-l voteze pe Daum

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat că patronul FC Steaua, Gigi Becali, i-a sunat pe membrii Comitetului Executiv al FRF ca să-i convingă să nu voteze numirea lui Cristoph Daum în funcţia de selecţioner şi a spus despre preşedintele LPF că a dat dovadă de laşitate pentru că a lipsit de la şedinţa de joi, scrie News.ro. 

"Aseară, domnul Gigi Becali, pe care îl cunoaşteţi foarte bine, ştiţi ce a fcăut? A început să sune pe fiecare membru al Comitetului Executiv al FRF. De ce? Ca să-i preseze să nu voteze astăzi în Comitetul Executiv propunerea administraţiei federaţiei. Este tocmai reacţia unui om care simte că pierde teren, simte că nu mai are niciun contact ca să influenţeze convocările la echipa naţională. Steaua este în căutarea unui stadion. Se pare că şi-a găsit deja, nu stadionul, ci sediul, la Liga Profesionistă de Fotbal, fiindcă astăzi preşedintele LPF nu mai vorbeşte în numele celorlalte cluburi din Liga I, vorbeşte doar în numele Stelei. Uitaţi-vă la reacţia de astăzi, de a nu veni într-o şedinţă de Comitet Executiv. E o laşitate! Apoi, preşedintele sindicatului, cel care trebuie să-i apere pe jucători în faţa cluburilor, ce face? Trimite un fax şi spuen că trebuie să fie prezent la un amical.  Asta este realitatea care a pus fotbalul pe butuci în toată această perioadă de timp. Cu foarte multe complicităţi. Asist la un alt serial. Pe 4 martie 2014, am văzut primuls erial dintr-un film numit Hoţii şi vardiştii. Au continuat foarte multe seriale în toată această perioadă de timp. Astăzi s-a mai întâmplat un serial din acest film. Văa sigur că am toatăd eterminarea să continui să lupt pentru tot ceea ce îşi doresc siuporterii români, un fotbal integru", a declarat Burleanu, în conferinţa de presăd e prezentarea a noului selecţioner, Cristoph Daum.

Preşedintele LPF, Gino Iorgulescu, reprezentanţii cluburilor din Liga I, Valeriu Argăseală şi Florin Prunea, preşedintele AFAN, Emilian Hulubei, reprezentantul cluburilor din Liga a II-a Ştefan Stana şi preşedintele CCA, Kyros Vassaras, au lipsit de la şedinţa Comitetului Executiv al FRF.

Un al şaptelea membru, Auraş Braşoveanu, de asemenea reprezentant al cluburilor din Liga a II-a, nu ar fi avut drept de participare, din cauza unei condamnări definitive, care are ca măsuri complementare interzicerea unor activităţi.

Comitetul Executiv trebuie să aprobe, joi, numirea germanului Christoph Daum în funcţia de selecţioner al echipei naţionale.