MENIU

Dezvăluire ŞOC din puşcărie despre CRISTI BORCEA

Cristi Borcea

Cristi Borcea, condamnat la ani grei de închisoare  în "Dosarul transferurilor", duce o viaţă grea după gratii. Miron Cozma a făcut o nouă serie de dezvăluri, din surse proprii, despre fostul acţionar al lui Dinamo.

"Cristi Borcea a făcut un atac de panică la Poarta Albă. Şi a fost dus nu pe spitalul penitenciarului Poarta Albă, ci la un spital în oraş (n.r. - Constanţa), unde i s-a făcut un control amănunţit. Şi, chiar de curând, interesându-mă de starea lui de sănătate, mi s-a spus că doarme, pentru că i s-au administrat calmante. Adevărul este că, dacă a făcut atac de panică, atunci chiar este grav. Şi chiar şi poate face asta: atunci când intri, dintr-un spaţiu mare, într-un spaţiu mic, faci acest atac de panică şi de claustrofobie", a declarat Miron Cozma, potrivit Ring.

Miron Cozma a mai dezvăluit că deţinuţii îşi bat joc de George Copos, pe care îl terorizează bătându-i în uşa celulei şi făcând pe gardienii: "Pur şi simplu, de Copos îşi bat joc deţinuţii. Îşi bat joc deţinuţii de el! Se duc la el pe secţie, îi bat în uşă şi spun «Deţinut Copos Gheorghe!» iar el, care crede că este gardianul, sare din pat şi spune «Prezent!». Eu îi spun lui Copos că ar trebui să-şi revină, să fie puţin mai responsabil, pentru că a condus un imperiu financiar".