MENIU

Bogdan Andone a fost prezentat la FCSB! Primele declarații

Gigi Becali l-a ales pe Bogdan Andone ca antrenor la FCSB. Andone (44 de ani) se va afla la prima experiență de antrenor principal în Liga 1, dar este convins că își poate îndeplini obiectivele.

Bogdan Andone a fost antrenor secund la FCSB în mandatul lui Mihai Teja. Și-a început cariera de antrenor în 2011, iar anul trecut a pregătit două echipe din Liga a 2-a – Metaloglobus și Energeticianul.

Bogdan Andone este un apropiat al lui Marius Șumudică, cu care a lucrat la Astra Giurgiu și Al-Shaab. Din postura de secund, a câştigat titlul de campion în Liga 1 şi Supercupa României.

„Am primit această veste cu încredere, cu entuziasm. Așteptam să văd care e programul echipei, eu fiind încă un an sub contract cu clubul. E o mare provocare! Sunt convins că vom forma o echipă puternică, avem jucători de calitate și vrem să formăm un grup unit, o echipă agresivă care să încerce să câștige cât mai multe meciuri, să ne îndeplinim obiectivele.” Citește continuarea declarației pe realitateasportiva.net.

Ca jucător, Bogdan Andone are trei trofee cu Rapid: campionat, Cupa României, Supercupa României.