MENIU

Be'er Sheva - FCSB, Europa League. Pedeapsa primită de Alibec

Be'er Sheva - FCSB, Europa League. Delegația roș-albaștrilor a plecat miercuri dimineață spre Israel, la bordul unui charter, în vederea disputării partidei cu Beer Sheva, a treia din Grupa G a Europa League, meci care va începe joi, 19 octombrie, de la ora 20:00.

Be'er Sheva - FCSB, Europa League. Tehnicianul Nicolae Dică nu i-a inclus în lot pe Denis Alibec (26 de ani), dar nici pe Mihai Pintilii (32 de ani), scrie digisport.ro.

Dacă ultimul este accidentat, în schimb Denis plătește în continuare pentru gestul nervos pe care l-a făcut la meciul cu Voluntari, scor 0-0. Deși a fost iertat de patron, antrenorul va decide când îl va reprimi înapoi pe atacant, însă tot mai multe semnale converg către ideea că acest moment se va produce la meciul cu CS U Craiova, programat duminică, 29 octombrie, pe noul ”Oblemenco”, de la ora 20:45.

Be'er Sheva - FCSB, Europa League. În schimb, din lot face parte și Constantin Budescu. Mijlocașul le-a dat ceva emoții oficialilor clubului pentru faptul că a întârziat la aeroport.