MENIU

Atac FURIBUND la adresa Simonei Halep: "Se poartă ca un om perturbat, e o întreprindere privată"

Eliminarea prematură a Simonei Halep de US Open a născut diferite comentarii şi opinii în rândul jurnaliştilor ce urmăresc în detaliu cariera jucătoarei de tenis.

După ce editorialistul Cristian Tudor Popescu a scris despre dezamăgirea din America, acum şi Cristian Geambaşu, de la GSP, şi-a exprimat gândurile în legătura cu contra-performanţa Simonei.

"Mi-am acordat un răgaz înainte de a scrie despre episodul US Open 2014 din cariera Simonei Halep. Cum ar veni, mi-am tras sufletul, ca indienii din Amazonia. Mizam pe decantarea impresiilor. Eşec! Nu am o convingere fermă nici acum. Nu mi se pare că între Simona şi Wim Fissette ar fi o “chimie proastă” cum susţine Cristian Tudor Popescu în acelaşi editorial. Dimpotrivă, Simona şi-a îmbunătăţit multe lovituri cu Fissette alături.

Poate că nu are un plan B, cum pretinde CTP, dar e posibil ca în încăpăţînarea ei proverbială Simona să-l fi refuzat. Mi se pare însă că o cauză a eliminărilor premature de la New Haven şi Flushing Meadows este pierderea liniştii. Simona se poartă ca un om perturbat. Pe Simona o înconjoară prea multe interese comerciale şi prea puţine persoane dezinteresate. Sau măcar plătite să se ocupe de profesia ei, în perspectivă imediată şi pe termen lung", a notat Geambaşu pe blogul său.

Citiţi şi: Reacţie ŞOC şi VIRULENTĂ a lui Cristian Tudor Popescu după eliminarea Simonei Halep de la US Open