MENIU

Amendă IMENSĂ încasată de Jose Mourinho de la Federaţia Engleză de Fotbal

Tehnicianul formaţiei Manchester United, Jose Mourinho, a fost amendat de Federația engleză de fotbal (FA) cu suma de 50.000 de lire sterline (aproximativ 58.000 euro) pentru că a pus în cauză desemnarea lui Anthony Taylor drept arbitru principal la meciul cu FC Liverpool (0-0), disputat pe 17 octombrie.

Decizia FA de a-l desemna pe Taylor, care locuiește în Manchester, a fost criticată vehement de fanii lui Liverpool, precum și de fostul arbitrul internațional Keith Hackettt, anunţă Agepres.

Mourinho a considerat, la rândul său, înaintea meciului, că o asemenea desemnare nu este în avantajul lui Manchester United, pentru că se pune astfel "presiune" asupra lui Anthony Taylor.

"Este un arbitru foarte bun, însă va fi extrem de dificil pentru el să facă un meci excelent", a afirmat cel supranumit "The Special One".

Federația engleză nu a apreciat, însă, comentariile lui Mourinho, considerând că acestea reprezintă o "presiune suplimentară" asupra arbitrului și "pun la îndoială credibilitatea partidei".