MENIU

Tunuri de zapada și cabluri electrice și dedate, VANDALIZATE pe partiile de pe Muntele Mic! Pagube de MII DE EURO

Tunuri zăpadă/ Captură foto Facebook weSKI - Muntele Mic

Pagubă de mii de euro pe domeniul schiabil de la Muntele Mic, din Caraș Severin. Mai multe tunuri de zăpadă au fost distruse, după ce hoții au tăiat și au furat atât cablurile electrice, cât și pe cele de date. Pentru moment, nu există informații legate de posibilii făptați. 

Potrivit site-ului Opinia Timișoarei, este vorba despre tunurile de zăpadă de pe pârtiile de schi ale familiei lui Romeo Dunca, președintele Consiliului Județean (CJ) Caraș Severin.

„Sezonul de iarnă se apropie. După cum știți, noi am pregătit toate pârtiile și am făcut toate verificările pentru următorul sezon de iarnă, dar surpriză…

Oamenii “de bine” au furat cablurile electrice și cele de date de la mai multe tunuri de zăpadă. Cât respect față de muncă și câtă răutate să ai că să vandalizezi un echipament care costă 36.000 Euro bucata?
 
În loc să ne bucurăm cu toții de toate condițiile pe care le oferim, de ce trebuie să ajungem la asemenea situații? Ne pare rău că trebuie să venim cu asemenea vești, însă nu este corect ceea ce se întâmplă…”, spun cei de la weSKI -Muntele Mic, într-o postare pe pagina de Facebook.
Mai multe articole despre:
tunuri zapada cabluri caras severin pagube