MENIU

Măsuri coronavirus. Peste 50 de timișoreni izolați la domiciliu, de negăsit

primarul Timișoarei, Nicolae Robu

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a dezvăluit, luni, că peste 50 de timișoreni care ar trebui să fie izolați la domiciliu sunt de negăsit, anunță realitateadetimis.net.

 

Edilul a scris că, din 500 de persoane verificate ieri pentru a se vedea dacă respectă măsura izolîării la dominiliu, 55 au fost de negăsit.

Primarul consideră că pedeapsa pentru nerespectarea izolării la domciliu este prea mică. El a propus săptămâna trecută ștampilarea celor care trebuie să stea izolați la domiciliu pentru a putea fi verificați.

„55 DE PERSOANE DINTRE CELE CIRCA 500 VERIFICATE IERI LA DOMICILIU NU AU FOST GĂSITE! INADMISIBILĂ CONDUITĂ! ÎI LĂSĂM PE ACEȘTI IRESPONSABILI SĂ SE JOACE CU SĂNĂTATEA NOASTRĂ?!

Amenda pt o asemenea faptă extrem de gravă după opinia mea este între 100-5000, cu reducere la 50% din valoarea minimă, dacă plata se face în 15zile! Adică, amenda devine 50 de lei!!! Vi se pare normal, stimați compatrioți?!". a notat primarul.

Nerespectarea masurilor de carantina, respectiv de izolare la domiciliu, precum si furnizarea de informatii false autoritatilor atrag sanctiuni penale.

Mai multe detalii pe realitateadetimis.net.