MENIU

Scrisoare deschisă domnului Georgică Severin: Laura Georgescu a jucat teatru ieftin

<p>Șefa CNA, Laura Georgescu</p>

Un membru CNA îi scrie președintelui Comisiei pentru cultură din Senat reclamând neregulile comise de șefa CNA, Laura Georgescu.

"Scrisoare deschisă adresată domnului Senator Georgică Severin,
Președintele Comisiei pentru cultură din Senat

Domnule Senator,

Ați fost mințit.
La ultima întâlnire pe care Comisia pentru cultură a avut-o cu membrii Consiliului Național al Audiovizualului, în fața tuturor senatorilor, Laura Georgescu și-a luat angajamentul să susțină modificarea Regulamentului de organizare și funcționare (ROF) al CNA. Acest lucru a fost declarat presei la sfârșitul ședinței.

Ieri, domnule Senator, Consiliul a adoptat cu opt din nouă voturi noul ROF, unul care democratizează instituția așa cum ne dorim cu toții. Deși nu a participat la ședință, Laura Georgescu avea obligația să semneze Decizia de intrare în vigoare a noului ROF, începând cu data de 12 septembrie a.c., așa cum a stabilit Consiliul ieri, tot prin vot. Nu a făcut-o.

Nu poate fi invocat niciun motiv pentru refuzul de a semna. Tot în ședința de ieri, Consiliul a adoptat Decizia privind reflectarea campaniei prezidențiale în audiovizual. Această decizie a fost semnată. Noul ROF, nu.
Azi (vineri) și luni, distinsa doamnă Georgescu și-a luat concediu.

Domnule Senator,

din păcate tot comportamentul Laurei Georgescu a fost un teatru. Ieftin. Demersul constructiv al Comisiei pe care o prezidați este batjocorit de această doamnă pe care, de altfel, ați susținut-o.

Îmi permit să vă întreb, domnule Senator, cine sunt credulii? Membrii Comisiei sau membrii Consiliului, presa și toți cei care au sperat într-o schimbare?

Cu considerație,
Valentin-Alexandru Jucan
membru CNA"

Mai multe articole despre:
CNA Laura Georgescu valentin jucan