MENIU

"Jocuri de putere": Corupţii din trena puterii în mafia ANRP. Unde a ajuns caracatiţa retrocedărilor

<p>Rareş Bogdan</p>

În această seară, de la ora 21.00, Rareş Bogdan şi Anca Vlădică, Alex Căutiş, Stelian Negrea şi Marcel Bărbătei scot la iveală detaliile nesimţite ale megadosarului de corupţie de la ANRP. Vei vedea motivele re-încătuşării fostei şefe a DIICOT si câte mii de români mor cu zile în aşteptarea despăgubirilor, deoarece nu au pile, dar şi cum se împărţea mita în anul când bugetarilor li se tăia un sfert din salariu pe motiv de criză in Romania lui Basescu si Boc.

Iar de la ora 22.15, Constantin Degeratu, Cristian Diaconescu, Dan Dungaciu, Adrian Niculescu, Mihai Rusu şi Adrian Halpert pun pe masă argumente puternice pentru a răspunde la întrebarea care dă frisoane Europei: care este adevărul despre criza refugiaţilor? Asistăm la un cumplit episod de deznădejde sau la o invazie? Ce se va alege de Marele Zid Unguresc? Care este legătura cu noile violenţe de la Kiev? Cine pregăteşte un nou Euromaidan?

 Nu rataţi un nou sezon al celui mai incitant talk-show de televiziune, numai la Realitatea TV si Realitatea FM, 5 zile pe saptamana de la 21.00 la 24.00.

Mai multe articole despre:
ANRP talk show Rareş Bogdan jocuri de putere