MENIU

Finanțarea campaniei din 2009 pe masa DNA - Legătura Băsescu-Udrea

Finanțarea campaniei din 2009 pe masa DNA - Legătura Băsescu-Udrea-Andronic

În această seară, la "Jocuri de putere"...

Ora 21:00: ÎNCEPE CUTREMURUL! Finanțarea campaniei din 2009 pe masa DNA - Legătura Băsescu- Udrea - De ce a fost audiată fata presedintelui 5 ore - Dacă e spălare de bani, de unde provin banii murdari? NEAMUL BĂSEŞTILOR, DE LA RITUALURI MASONICE LA RITUALURI PENALE - Şi-a băgat fostul preşedinte familia în bucluc sau el e singurul nevinovat? Totul despre dosarele fam. Băsescu. Era preşedintele la curent cu miliardele de euro furate? A fost sau nu trădat de "structurile" pe care le-a protejat?

Ora 22: MARIAN MUNTEANU, generalul Alexandru Grumaz si jurnalista Oana Stanciulescu despre Bătălia pe Curentul Nationalist - Despre politica făcută cu oameni noi - Despre tinerii care pleacă iar din țară - Ce piedici i se pun încă, pe câți români mai convinge liderul de acum 25 de ani al Pieței Universității? De ce nu s-a săturat România de activişti, securişti şi oportunişti

Ora 23.15: ADEVĂRATA POVESTE A TEZAURULUI, cu omul care a negociat pentru România. PRIMUL INTERVIU, PRIMA AMENINȚARE voalata la adresa Romaniei - noul ambasador rus în România, Kuzmin despre scutul de la Deveselu - Adevăruri spuse în premieră!

Ora 23.45: VAL DE ROMI ÎN SUA, EXACT CÂND AM PUTEA SCĂPA DE VIZE! Dezvăluiri despre o situație care pare montată împotriva României - Are Putin un braț lung în Mexic?

Totul într-o emisiune marca "Rareş Bogdan", pe Realitatea TV şi Realitatea FM.