MENIU

Dezvăluiri din dosarul de corupţie al vicepreşedintelui PSD. Legături suspecte cu 2 miniştri

Dezvăluiri din dosarul de corupţie al vicepreşedintelui PSD. Legături suspecte cu 2 miniştri

In aceasta seara, de la ora 21.00, Rares Bogdan si invitatii sai fac dezvaluiri uluitoare din dosarul de coruptie in care a fost retinut vicepresedintele PSD sector 4. Vei afla cine mai face parte din retea si cati din bani ar fi urmat sa ajunga la partid. Cine sunt cei doi ministri cu care are legaturi suspecte? De ce s-a intalnit cu ministrul de Finante cu cateva zile inainte de a fi retinut?

De asemenea, vei afla cum a fost clasat un dosar cu un prejudiciu de 30 de milioane de euro pe o mita de 1,5 milioane, din care s-au platit 230 de mii. Pe cine acuza Horia Simu cu subiect si predicat? Cate denunturi a semnat? Ce cap mai urmeaza sa cada in ancheta referitoare la mafia retrocedarilor? Unde a ajuns miliardul de euro dat samsarilor?

Iar de la 22.30 continua dezbaterea toamnei: 500 de milioane de europeni in fata invaziei refugiatilor. Afla de la Gabriela Leu, reprezentanta Inaltului Comisariat ONU pentru Refugiati, de la fostii consilieri prezedentiali Iulian Chifu si Iulian Fota si jurnalistul Ion M. Ionita de ce au blocat imigrantii Canalul Manecii? De ce isi risca viata ca sa ajunga in Marea Britanie? Cine ii sprijina? Mai poate fi rezolvata criza refugiatilor in Siria, unde a fost aprins fitilul? Cat de mare este pericolul pentru Romania? Are dreptate Traian Basescu atunci cand spune ca tara noastra ar trebui sa-si inchida granitele pentru imigranti? Cine are argumente sa-l combata? Ce va decide Klaus Iohannis?

Raspunsurile, asta-seara, la "Jocuri de Putere", probabil cea mai libera emisiune din Romania, de la Rares Bogdan si invitatii sai, pe Realitatea TV, Realitatea FM si realitatea.net!