MENIU

Coșul Corect, ultima semifinală: azi, de la ora 17.00. Mâine, marea finală

<p>COŞUL CORECT</p>

Astăzi, de la ora 17.00, urmărim cu interes ultima semifinală a emisiunii Coşul Corect. Unul dintre cei doi participanţi la cursă pleacă acasă cu marele premiu al săptămânii, produse în valoare de 10.000 de lei alese de pe rafturile hipermarketului. Mâine seară are loc marea finală, de la 20:30, pe Realitatea TV. 

După testul fulger de cumpărături virtuale de pe site-ul www.realitatea.net, la linia de start în cursa de cumpărături-viteză se află o telespectatoare din Roşiorii de Vede, optician, şi un telespectator din Târgovişte, de profesie economist.

Întrecerea celor doi concurenţi are loc într-un interval de 45 de minute, pe un traseu tras la sorţi şi cu plafoane stricte de buget la fiecare raion. La final, învingatorul ia acasa - la Târgovişte sau la Roşiorii de Vede - toate cumpărăturile pe care le-a facut.

Aflaţi în această seară deznodământul cursei de 10.000 de lei.

Mâine seară, de la 20.30, veţi urmări ultimul concurs, Marea finală. La linia de start se vor afla câştigătorii semifinalelor care au reuşit să se apropie cel mai mult de suma de 10.000 de lei. Miza va fi diferită în finala Coşul Corect: o jumătate din câştig merge către SOS Satele Copiilor, prin generozitatea organizatorilor şi a concurenţilor care vor să aducă o rază de speranţă în comunităţile sărace, în preajma zilei de 1 Iunie. 

Mai multe articole despre:
concurs Carrefour Coşul Corect