MENIU

Cătălin Predoiu vine la Ediţia Specială moderată de Lavinia Şandru şi Octavian Hoandră

Cătălin Predoiu vine la Ediţia Specială moderată de Lavinia Şandru şi Octavian Hoandră

Guvernul Ponta aruncă în stânga şi în dreapta cu măriri de salarii, reduceri de taxe şi promisiuni de relaxare fiscală care îi fac pe specialişti să se teamă că economia românească ar putea fi împinsă spre noi dezechilibre periculoase.

În această seară, de la ora 21, Cătălin Predoiu, cel căruia Klaus Iohannis i-a promis că îl va desemna premier, vine la Ediţia Specială moderată de Lavinia Şandru şi Octavian Hoandră şi ne spune dacă un viitor guvern PNL va putea respect cadourile făcute bugetarilor de PSD, cum văd liberalii noul Cod Fiscal şi de ce a declarat BNR război pe faţă relaxării fiscale din care Victor Ponta şi-a făcut un titlu de glorie.
 
Iar de la ora 22 ediţia specială continuă cu politicieni şi analişti care vor întoarce pe toate fetele acordul semnat astăzi pe noul Cod Fiscal şi reducerea TVA în trepte, la 20 şi apoi 19 la sută.
 
Cum se joacă partidele cu cifrele economiei dar şi ce interese electorale stau în spatele politicilor economice, aflaţi în această seară, de la Lavinia Şandru, Octavian Hoandră şi invitaţii lor, de la ora 21, în direct la Realitatea TV, Realitatea FM şi online, pe www.realitatea.net