MENIU

CARE SUNT NOILE MEDICAMENTE din LISTA COMPENSATELOR – "Jocuri de Putere", ora 22.00

<p>Nicolae Bănicioiu, ministrul Sănătăţii</p>

DIALOG despre sanatatea romanilor intre Rares Bogdan si ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu.

Romania plateste un sfert de secol de incompetenta politica avand un numar record de bolnavi de cancer, inima si hepatita. Reforma sistemului sanitar sta pe umerii celui mai tanar ministru al Sanatatii de dupa revolutie. Esecul sau poate incheia cariera politica a lui Victor Ponta. Il va salva Nicolae Banicioiu?

In aceasta seara, de la ora 22.00, urmareste „Jocuri de Putere” pentru a afla de la ministrul Sanatatii ce aduce noua lista a medicamentelor compensate, cum va reusi sa opreasca exodul medicilor si cum poate scadea mortalitatea din sectiile de Terapie Intensiva. Cum se risipesc banii din sistem, cine face afaceri din medicamentele incurabililor si cat adevar se afla in sintagma „mafia din spitale”? Sunt de vina managerii pentru administrarea proasta a banului public, sau platesc fara vina pentru subfinantarea sistemului sanitar? Cati copii se afla pe listele de asteptare pentru o interventie chirurgicala? Mai exista vreo tara din Europa unde tratamentul pentru boli cronice este asteptat cu lunile?

Raspunsurile in aceasta seara, de la ora 22.00, de la Rares Bogdan si invitatul sau, la „Jocuri de Putere”, numai la Realitatea TV!