MENIU

ANALIZA DE LA MALUL MĂRII. RISCUL UNUI PREȘEDINTE AGENT DUBLU. CU CINE JOACĂ PONTA?

ANALIZA DE LA MALUL MĂRII. RISCUL UNUI PREȘEDINTE AGENT DUBLU. CU CINE JOACĂ PONTA?

Cu burta plină de corcoduşe şi credite pentru aspiratoare, românii sunt cel mai important bastion al NATO în coasta lui Vladimir Putin. Cu cele mai mari şanse să le devină preşedinte, Victor Ponta va trebui să le garanteze nu numai securitate, dar şi mâncare, spitale mai moderne şi autostrăzi. Se ridică la nivelul aşteptărilor? Este el prietenul SUA sau filiaţia iliesciană îl face suspect în ochii americanilor?

În această seară, de la ora 22.00, Rareş Bogdan te aşteaptă la "Jocuri de Putere"  pentru a analiza România lui Ponta. Este premierul dependent de poftele baronilor sau îi va sacrifica fără niciun frison pentru a le arăta americanilor că le este prieten? De ce au cerut Statele Unite garanţii că politicienii lucrează pentru cetăţeni, nu pentru propriul buzunar? Ce rol are presa? Cum arată rapoartele CIA despre ţara unde confiscarea libertăţii de exprimare se face pe bani din contracte cu statul?

De ce este Ponta periculos pentru România? Îl vor înghiţi americanii pe pupilul unui şef de Guvern ajuns în închisoare pentru corupţie? Sau îl vor ruga pe George Maior să candideze?

Răspunsurile diseară, la "Jocuri de Putere" de la Malul Marii de la Rareş Bogdan și invitații săi, numai la Realitatea TV!